Shoppingdag

Vad jag är trött, det blev en rejäl shopping på stan idag. Toppar, ett par jeans, kavaj, doftljus, min favvo-parfym, en vas och lite smågrejer till köket (blev tokig när jag insåg att jag inte hade en osthyvel häromdagen). Jag var nära på att köpa både skor och klänningar men sedan insåg jag att majoriteten av mina kläder är  fortfarande i lådor hos Nils (hur har jag klarat mig sen oktober egentligen?) så det är bättre att hämta de först, ska dit imorgon. Förresten så ska jag ha en bloppis den 8 januari! Mer info kommer.

Från Zara

Från Filippa K, baströjor

 1. fiia skriver:

  gillar din blogg!:D<3

 2. fiia skriver:

  snygga kläder! ska du ha loppisen på din blogg!:O

 3. m skriver:

  vad är din favvoparfum? 🙂

 4. Sanna skriver:

  snygg kavaj! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..