AN21

God morgon!

Vilken kul kväll vi tjejer hade igår, en middag i Gamla Stan med Angelica, Emma, Tess och Josefina. Vi pratade igenom våra minnen från London-resan för några veckor sedan och skrattade en hel del. Efter restaurangbesöket så åkte vi till Amba där AN21 spelade senare mot kvällen. Angelica åkte hem till mig efter kväll så för vår del slutade söndagen med mackor och té i mitt kök.

Nu ska vi möta upp Denise och ta en vända på stan, behöver lite saker inför nyår.

Tess och jag, bild från Stureplan.se

 1. Stina skriver:

  Vad du är snygg Bella!

 2. Lina skriver:

  snälla snälla bella, kan du inte visa hur du har sminkat dig här? jättefint!

 3. Ingrid skriver:

  Lägger upp lite olika sorters stilar på nyårsklänningar nu innan nyår så alla hittar nåt som passar dom i min blogg! 🙂

  Idag kör jag på mörkblåa klänningar som blir grymt snygga med guldsmycken och guldglittrig sminkning till festen så kolla in dom 😉

  LovePink 🙂

 4. Ny ”kusin-blogg” ! Check in är ett måste! Ny ”kusin-blogg” ! Check in är ett måste! Ny ”kusin-blogg” ! Check in är ett måste! Ny ”kusin-blogg” ! Check in är ett måste! Ny ”kusin-blogg” ! Check in är ett måste! Ny ”kusin-blogg” ! Check in är ett måste! Ny ”kusin-blogg” ! Check in är ett måste! Ny ”kusin-blogg” ! Check in är ett måste! Ny ”kusin-blogg” ! Check in är ett måste! Ny ”kusin-blogg” ! Check in är ett måste!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..