ANNONS

Juldagen

/

God morgon!

Vi var överrallt igår kändes det som. Trevlig förfest hos Caroline, en sväng till Collage, Solidaritet och Hells. Dock slutade kvällen med att jag ändå åkte hem relativt tidigt och satte på Sex and the city och bredde mackor och drack té. Behövde rensa huvudet lite innan jag skulle sova. Dock vaknade jag upp på min soffa imorse… Nu ska jag klä på mig och åka och möta Petra i Gamla Stan för brunch på Bistro Ruby!

Jag, Andreas och Angelica

Cillan, Mickis, jag och Petra

.. Paula hade kommit hem på besök från Oslo, gissa om jag var glad!

Angelica, Angelina, Kim och jag!

50
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00