Pappadag

Har haft en heldag med min pappa, ätit lunch, satt upp min tv, fixat med blue ray och ljud etc etc. Till sist sa pappa ”Bella nu måste du gå och köpa en film så att du får se bildkvalitén” , när jag kom tillbaka med Sex And The City-boxen blev han lite sur, tydligen var inte bilden på ”just den” så bra. Killar..

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan få i mig middag, ikväll väntas megautgång, juldagen!

Sist när jag och Angelica var ute på Kåken

 1. Hanna skriver:

  Haha men Isabella, det måste vara en BLUE-RAY FILM, för att du ska kunna se hur bra kvalitén är.

  Tror det var därför han blev lite sur? Haha;)

 2. Hanna skriver:

  ser mysigt ut!

 3. Carin skriver:

  Om du vill se kvalitén av din blueray-spelare rekommenderar jag att köpa/hyra/titta på filmen Avatar. Om du har en HD-tv. Fick den i julklapp igår, och det är en frutkansvärt fräck upplevelse. Grymt bra bild och animerad film.

  Kram

 4. zeta skriver:

  GÃ?SP!!Hata!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..