Julafton igår

God morgon!

Jag hade en fantastiskt mysig jul igår med mina småsyskon, vi lekte och busade hela dagen. På kvällen så möttes mina närmsta hos Messi och skålade champagne och åt tryfflor, bilder kommer. Nu ska jag iväg med pappa och köpa en tv, blir en Led-tv eller vad det kallas, mina killkompisar har fått sin vilja igenom..

 1. Linnea skriver:

  såååååååååååå söööta bella 😀 skit bra blogg föresten!

 2. Helena skriver:

  En sån där buchlater docka 🙂 en sån fick min systerdotter :). Jätte söta är ni. Vad fick du i julkapp?
  Kram

 3. beccis skriver:

  gud vilken söt unge med den där buzz-gubben 😀

 4. Emelie skriver:

  Fint läppstift! Vad heter färgen och vilket märke är det?

 5. haha gött me tv! 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..