GOD JUL

Tog paus i julfirandet och gick ut med Ludwig, mammas fina chihuahua. Hoppas ni alla får en riktigt fin jul och passar på att bara ta det lugnt och njuta av familj och lugnet .. Det ska i alla fall jag göra!

 1. I think it’s pretty ironic when people who own their own animals wear furcoats. Maybe we should make a furcoat out of your dog, how would you feel about that? I can’t stand you fur-wearing people.

 2. Laura skriver:

  You are holding a little dog with wearing a piece of FURRING?
  is this a joke? all the rich people have the idea that wearing furring is sooo cool and elegant, it just SUCKS! go get a heart girl because you act like you don’t have.

 3. Hej!
  Har själv en liten chihuahua, vet du var din mamma har köpt den fina jackan?
  🙂

 4. amanda skriver:

  hej bella! vill bara säga att jag fick din bok igår i julklapp.
  har hört från folk förut att den är bra men aldrig tagit mig i kragen och köpt den.
  och kan ju säga att de va den bästa bok jag någonsin läst!
  har nog aldrig känt mig så peppat som jag gör nu.
  + att jag läste ut den på 1 dag!
  du är grym bruden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..