Julgodis

Befinner mig hos mamma och bakar Leilas Rocky Road med jordnötter, dumlekola, choklad, pistagenötter och marshmallows. Den är fortfarande i kylskåpet men jag har redan tagit ut den och skurit av en bit och jag kan lätt säga att det ligger på topp 10 av årets bak/godisar, sååå gott. Som lyxiga snickers. Och det är på en sådan nivå som till och med jag klarar av det, blanda ihop allt, häll på choklad, rulla runt, klart!

Mamma klippte dumble-bitarna till halvor

.. Sedan på med choklad. Nu står den i kylen, vilken pina det är att vänta.

 1. emelie skriver:

  mums! fin kofta du har bella:D!

 2. Såg så makalöst gott ut att jag sprang ner till affären och köpte ingredienserna och jag kunde knappt luta äta dem ! mumms !!

 3. Ser lika god ut som när jag åt det hos min kusin Nina. Leilas Rocky road is the shit tror jag, måste testa själv någon gång!

 4. malin skriver:

  Måste tipsa om vår variant på Leilas Julgodis:
  – Blandade salta nötter
  – Riesen i bitar
  – Marsmallows
  – Hälften mjöljchoklad, hälften blockchoklad.

  MUMS!!!!

 5. Cecilie skriver:

  Jag och min mamma gjorde också det igår!! :O 😀 leilas rocky road :DD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..