Egoboost Magazine

Nu är innehållet av första numret spikat och en resa till en storstad är bokad för ett reportage jag ska göra. Namnet på min tidning blir Egoboost Magazine och vi håller på att ta fram en logga nu. Egoboost Magazine ligger hos förlaget Moderna Tidskrifter, idag har de tidningarna Moderna Hem och Moderna Hus. Deras senaste nummer av Moderna Hem kom till redaktionen nyss och omslaget med Gynning är såå snyggt.

Nästa steg är att hitta rätt människor till reportagen samt en redaktionschef så jag har lite jobb att göra framför men jag har en mapp med intresserade. Men först blir det en lunch på Gondolen med Angelica för att fira att vi jobbar ihop! Hon är ju moderedaktör på deras andras tidningar och även på Egoboost nu!

Wow jag har snart en egen tidning, det här är ju helt sjukt!

Redaktionen sitter i ett supermysigt kontor i Gamla Stan

Här finns även vovven Sluggo vi fann vandra direkt .. Eller jag fann honom i alla fall..

Deras senaste nummer av Moderna Hem, ute nu!

LOADING..