ANNONS

Ledig idag

/

Gos morgon!

Jag blev tokig på min dator igår, hade suttit och svarat på hur många frågor som helst och så bara försvann allt. Jag stängde av datorn och somnade då istället. Får sätta mig och svara om alla idag. Jag ska ta denna tisdag ledig från det mesta. Min kropp och psyke är rätt trött efter mycket jobb och kursen i Zürich förra veckan. Jag räknade ut mina resdagar per år som landar på ca 130 -140, det är sjukt vad jag flänger runt!

Jag hörde att när Dalai Lama reser med flyg så sätter han alltid sig och väntar på sin själ när har landat. Lite så känns det nu, själen håller på att leta sig tillbaka till mig och till dess har jag ingen ro i kroppen. På torsdag flyger jag till London med tjejerna, kommer lite fel i schemat för min del men jag funderar på att stänga av mobilen och datorn under min weekend där.

Man klarar att stressa och ha många bollar i luften om man är väldigt uppmärksam på hur man mår hela tiden, för de mesta funkar allt bra men nu är jag fokuserad och tankarna är huller om bullar i huvdet. Då gäller det att kliva tillbaka ett steg, få känna mig spontan och inte göra så mycket saker så att jag blir uttråkad. När jag är uttråkad och dippar lite så kommer min kreativa sida fram igen.

Dags för frukost!

Det är inte konstigt att själen inte hinner ikapp när man varje dag är på tusen olika ställen!

41
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00