ANNONS

Söndagskvällen

/

Vad skönt det var att sova i några timmar. Ligger rejält efter med min sömn, ska försöka ta igen den i veckan. Nu ska jag packa upp resväskan, ta en varm dusch och gå ut i snöstormen och handla. Denise kommer över på middag vid sex. Denise läser aldrig min blogg så hon har antagligen ingen aning om vad jag har råkat ut för, och när jag erkänner allt så kommer hon vika sig dubbel av skratt. Slog bort take-away-planerna i huvudet och funderar på att laga mat. På riktigt. Jag vill ha hemmagjorda köttbullar! Eller någon god lax i en lugn. Har ni ett recept som är jätteenkelt (med betonad på enkelt) skriv gärna det!

Denise och jag på ett för länge sedan. På tal om event så ska Denise på nobelfesten, jag är avis!

58
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00