Myskväll med Denise

Jag har bullat upp med världens 1:a adventfika hemma hos mig. Dock har jag och Denise nyss ätit (jag orkar inte anstänga mig så det blev plockmat .. Men stort tack för alla recept, ska spara ner dom) så jag undrar hur vi ska få i oss allt, tur att kvällen är lång. Nu ska vi ha tjejmys och sedan se på film!

Svarar på frågorna senare ikväll eller imorgon.

Denise tog med dig en stor saffransmuffins från American Cookies!

  1. Jag funderar starkt på att gå med i MUF. Vill verkligen börja engagera mig i politiken och jag vet att du har varit aktiv flera år. Kan du berätta lite om hur det är att vara med i MUF, vad man gör, vad som är så bra med det mm?

  2. Linnea skriver:

    Lyxfika. Ser riktigt gott och mysigt ut 🙂

  3. Ohh, det är ju klubbor att doppa i kaffet från Venus Choklad i ASKERSUND 😀 😀 😀

  4. trevligt med lite adventsfika! om det blev nåt över så kan du skicka det till keruberna i etern 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..