Framme i Zermatt!

Hallå på er!

Vi åkte tåg i sju timmar igår. Helt bedrövligt och klumpigt gjort av oss att åka fel. MEN när vi kom fram Visp så hämtade våra kära Lorange-klasskompis Andreas upp oss och körde oss mot Zermatt. Andreas är en riktig gentleman och korkade upp en flaska champagne vid bilen som plåster på såren för den långa resan. Anderas är med och driver de 5 stjärniga hotell som vi bor på, Mont Cervin Palace och han hade bokat en fantastisk svit åt oss. Roomservice knackade nyss på dörren och in kom pizzor. Så nu är vi mätta men väldigt trötta .. Vi skippar klubbarna ikväll och satsar på skidåkning tidigt imorgonbitti, godnatt!

Världens bästa Andreas, klasskompis från Lorange

Lisa i bilen på väg till Zermatt

Mys på vårt rum där vi kom fram halv ett..

Visst är vår svit fantastiskt mysig? Vi har utsikt över Matterhorn, visar imorgon!

 1. Emil skriver:

  Lite suspekt att han bjöd bara er två. Två tjejer betydligt yngre än honom… Han ser slemmig ut och om man inte är för naiv kan man lätt lista ut vad han vill ha tillbaka. Svit spa och allt är ju inte gratis. Wikis, äckligt!

 2. N skriver:

  Ni ser verkligen ut som ett gift par haha. Tror han är intresserad av dig 😉

 3. ellen skriver:

  Jaaa det ser ut som ni två är gifta!! 🙂

 4. CLARA skriver:

  GUUUUUUUD VA MYSIGT DET SER UT!!! JAG Ã?R AVUNDSJUK!!! HA DET UNDERBART;) PUSS OCH KRAM<3

 5. T skriver:

  Den ”killen” hade varit något för dig tror jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..