Yes, tåg!!

Vi har hamnat på ett tåg mot Bern, byta i Brick, där kommer en från hotellet och hämtar upp oss och kör oss till Zermatt.. Ibland är det bra med 5 stjärnigt hotell .. En svit och champagne väntar två frusna tjejer. Något som är mindre lyxigt är dessa hemska tåg! Men vi kommer fram kring midnatt i alla fall!

 1. sanna skriver:

  hejsan! jag undrar vart du har köpt din päls? och om du kan rekomendera nått bra sälle där man kan köpa pälsar? har letat som en tok efter den perfekta pälsen man lyckas aldrig hitta den. och den perfekta är som din!! 🙂 är tacksam för svar! plus att jag älskar din blogg och dig, du är en sån underbar fin människa och inspirerar många människor. en bra förebild helt enkelt! =)

 2. Linnea skriver:

  haha ni kom ju till Zermatt nån gång iaf 😉

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

 3. linda skriver:

  Vilken söt jacka du har!:)
  sv: ja, jag älskar att blanda drinkar, det blir så fint! 🙂
  Favoritdrink ? =)

 4. Duo skriver:

  Jääääävla tönt!

  1. R skriver:

   …du är!

 5. Emelie skriver:

  Men tåg låter så dant när det åker! :s

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..