Missoni Home

Jag ska på möbeljakt hela veckan. Jag måste få ett hum om hur lägenheten ska se ut. Just nu står jag utan en enda möbel, jag bodde i Nils lägenhet med hans saker. Jag kommer att ta hjälp av någon som jobbar med inredning för jag vill att det ska bli perfekt, det är min första lägenhet och den ska vara så fin att man måste dra ur mig därifrån med våld för att jag ska vilja lämna den, ungefär så. Golvet blir vitt trä, vita väggar så vill jag ha ett rustikt stort brunt bord med plats för sex eller åtta, en stor och mjuk soffa en mega kristallkrona i taket (det är en sekelskiftslägenhet) och en matta som tar rätt mycket fokus. Jag tror att Plan 1 har mattor från Missoni Home, annars åker jag ju till London i december, kan beställa därifrån.

Nu ska jag möta Angelica och Emma, blir caféhäng med kaffe och kanelbullar.

Matta från Missoni Home till vardagsrummet, finns i många fina mönster

 1. Rebecka skriver:

  Vilken härlig och snygg matta! Tänk som den kan liva upp det, både i ett mörkt och ljust rum! Like it 🙂

 2. Sofia skriver:

  Ska bli jätteintressant att se hur det blir. Visa lite bilder! Personligen tycker jag om lite gammaldags, men ändå stilren stil. Det vill säga vitt och fräscht men samtidigt lite äldre klassiska bord, ljustakar.. you name it! Trä är nog det bästa jag vet. Gillar att du tänker ha kristallkrona, supersnyggt!

 3. EM skriver:

  om du behöver hjälp med inredning är http://www.frascht.se/ hur bra som helst, dom finns i Göteborg men fråga efter Susanne, bosatt i Stockholm. Grym!

 4. Malin skriver:

  Hej. är ny på bloggen, vad har hänt med dig och Nils?

 5. Therese skriver:

  Du bara måste skaffa en vit fluffig fäll.. det känns verkligen som du! Och det lär passa in i lägenheten med, särskilt med vita golv! Spännande och roligt med en ny lägenhet! Lycka till med den =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..