Min kväll

Efter fikat så mötte jag upp Denise och tog en promenad från city till Mosebacke, otroligt vacker väg att promenera på eftersom man går förbi slottet. Nu har jag nyss tagit en dusch, ska möta upp Nadia och gå till Big Ben för titta på Hannes som ska ståuppa ikväll. Hannes har en fantastisk kombination av yrken, han jobbar som politiker inom Centern och kör standup ibland. Coolt! Får se om vi går vidare senare ..

Nu är det mörkt! Denise och jag på väg hem

 1. tea m. skriver:

  hej isabelle, jag undrar över grej, vad skulle du ha gjort som den unga samrta kvinna du är när du får en total felbedömning på en tenta??? orätvisan är på högnivå här, vet inte vad jag ska tro, tänka..
  skulle bli tacksam för hjälpen!
  ps. bara din blogg som är värt att läsa!

 2. Bella skriver:

  Bella!
  Det heter Centerpartiet, vi lämnade Centern om officiellt namn för längesen eftersom.

 3. Sandra skriver:

  Det va tråkigt att du och Nisse har gjort slut. But life goes on;)

 4. Ken skriver:

  Gå in på min blogg och sök på struts så kommer det en del galna saker som hänt strutsarna som bor här.

 5. Hilda skriver:

  Vad mysigt 🙂
  Varför skriver du inget om din bästa kompis Maria, är ni inte vänner längre?

  Ha det bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..