På Såstaholm

Viiiiiiiilken daaaag! Jag är så slut att jag kan somna ståendes. Befinner mig på min vackra svit på Såstaholm och ska strax ta ett bad. Sedan blir det middag med hela gänget om en timma. Kommer stupa isäng senare, har inspelningar imorgon också så jag behöver sova ut. Får inte blogga om vad vi gör men n i lär märka snart..

Min vckra make up artist ser ut som Kate i Lost!

 1. sara skriver:

  Ja, men det gör hon faktiskt lite grann.

 2. andrea skriver:

  du är så jävla vacker!!!!! skulle göra vad som helst för att se ut som dig 🙂

 3. Skulle verkligen bli jätte glad om du svarade på den här kommentaren. Jag undrar vart petras byxor kommer ifrån som hon har på bilden? grymt snygga!

 4. Linnea skriver:

  fina bilder 🙂

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

 5. Yvonne skriver:

  Löjligt att du är så hemlig när det står i en massa bloggar redan med bilder och allt! Du får det att verka så märkligt när det inte är det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..