Fredagskvällen

.. Jag ringde Josephine som också är här och bad henne komma och bo hos mig i min vackra bröllopssvit, ha ha. Känns halvsegt att sitta och smutta på champagne själv. Om en halvtimma så ska vi ha middag nere i matsalen. Jag önskar att jag kunde berätta allt för er, men jag har det väldigt bra i alla fall, lite för bra.

Badrummet är fantastiskt

 1. HUR FIXAR DU DITT HÃ?R SÃ?DÃ?R FINT MED VOLYM OCH VÃ?GOR? SNÃ?LLA KAN DU INTE GÃ?RA ETT FILINLÃ?GG VAR DU VISAR, Ã?R SÃ?Ã? AVUNDSJUK!!!

 2. sara skriver:

  men vad är det som händer ? 😀

 3. alice skriver:

  Du är sjukt vacker och ditt hår är fantastiskt! Blir så sjukt irriterad på alla avundsjuka människor som lämnar elaka kommentarer. Du är seriöst helt perfekt! Du är mogen och seriös och verkar aldrig göra några misstag! (och din blogg blir inte ens tråkig pga det! hur gör du?) Du är en så bra förebild och jag önskar att jag var som du… Du är fantastiks!

 4. Sandra skriver:

  Bella, du ser fantastisk ut!

 5. Linnea skriver:

  badrummet ser fint ut 😀

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..