Torsdagkvällen

Denise och jag satt kvar så länge att vi blev hungriga, vi åt middag på Mocco också. Nu är jag tillbaka på kontoret, har lite grejer att fixa iordning innan jag tar helg från kontoret .. Imorgon ska nämligen jag medverka i en tv-inspelning som håller på till lördagen … Hur som helst, Petra hämtar upp mig med taxin om ett tag, vi ska till Moulis fest. Ska vara hos Nadia 7.45 imorgon dock och fixa hår så det blir inte för sent..

Min fina halsduk fick jag av Nanna i födelsedagspresent, jackan är Kenzas modell

 1. sara skriver:

  Jackan är så snygg. I could die for it.

 2. lovisa skriver:

  Du är så himla snygg Bella!

 3. Ellinor skriver:

  Du ser verkligen supersnygg ut i Kenza-jackan! Blev sugen på att köpa en själv 🙂

 4. How gorgeous are you?! xoxo

 5. Sanna skriver:

  Just det, du hade ju inte så många jackor ja.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..