Plugg

Blev en snabbis på kontoret, sedan mötte jag upp Denise på Mocco där vi sitter nu, vi ska plugga ihop. Denise läser Internationella relationer på universitetet och jag läser ju business på Lorange i Schweiz. Har en förtenta att plugga till innan jag åker tillbaka till skolan i november för min andra MBA-kurs.

Alger och spenat-drink, inbillar mig att det gör mig lite smartare såhär en eftermiddag..

 1. sara skriver:

  Jag har också läst internationelle relationer. Ganska spännande faktiskt!

 2. Anja skriver:

  Maste man inte ha en avslutad universitets utbildning och arbetserfarenhet for att fa lov att lasa MBA?!?!?!?!?!!?

 3. maria skriver:

  Alger och spenat låter rätt spännande! 😉

 4. Sofia skriver:

  Sjukt snygg bild. Varifrån kommer ring + blus?

 5. Så otroligt söt du är Bella 🙂 du blir bara snyggare o snyggare tycker jag! All kärlek till dig!
  Kram Emelie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..