Bra start på dagen

Vilken skön start på dagen! Blev en 1,5 timmas promenad med Emma runt på söder. Jag får nycklarna till min nyköpta lägenhet i Vasastan om tre veckor så under tiden bor jag i Emmas pappas övernattningslägenhet vid Mosebacke (bakom slussen på berget). Jag hittar inte så bra häromkring så det var skönt att få lite överblick (jag gick vilse från H&M på Götgatan hem i förrgår, snacka om vara inskränkt bland stadsdelarna så det är bra övning hur pinsamt det än låter) .. Ska laga lunch nu och hoppa in i duschen och göra i ordning mig, ska kila till kontoret är jag är klar.

Kaffestopp vid Nytorget

 1. sara skriver:

  haahahahahahaahahahha

 2. You look AMAZING! xoxo Cath

 3. Jackie skriver:

  Välkommen till Mosebacke, Bella! (om än bara för ett litet tag). Jag har bott här i snart två år, och mitt favoritställe här på söder är Gondolen, du bara M�STE gå dit och prova deras passionsfrukt/champagne-drink! Det finns dessutom en jättebra grekisk restaurang på vägen mot Mariatorget, den heter Esperia och är verkligen värd ett besök!

 4. Hej,
  Jag har aldrig hört talas om din blog så sökte jag så snabbt som möjligt! Den är S� GRYM!!!
  Du var jätte bra på lets,dance!
  Ditt största fan Alexandra 9 år

  1. Linnea skriver:

   Hej Alexandra,
   Samma med mig, så hände mig med kände aldrig till den här blogen! Men i somras så lyssnade jag på radion då var blondinbella där och mamma bärettade att hon hade en blog sökte så snabbt som möjligt
   Linnea 11 år

 5. Johanna skriver:

  Välkommen till söder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..