ANNONS

Bra start på dagen

/

Vilken skön start på dagen! Blev en 1,5 timmas promenad med Emma runt på söder. Jag får nycklarna till min nyköpta lägenhet i Vasastan om tre veckor så under tiden bor jag i Emmas pappas övernattningslägenhet vid Mosebacke (bakom slussen på berget). Jag hittar inte så bra häromkring så det var skönt att få lite överblick (jag gick vilse från H&M på Götgatan hem i förrgår, snacka om vara inskränkt bland stadsdelarna så det är bra övning hur pinsamt det än låter) .. Ska laga lunch nu och hoppa in i duschen och göra i ordning mig, ska kila till kontoret är jag är klar.

Kaffestopp vid Nytorget

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00