Inspireras

Bloggen Doktor Spinn skrev ett inlägg som jag tycker var bra skrivet. Det är faktiskt ungefär det här som jag pratar om när jag är ute och föreläser om min blogg! Ni hittar texten här

 1. Sara skriver:

  Det är så häftigt att du faktiskt kan inspirera alla människor.

 2. Grym inspiration! =)
  Du är en sån stark tjej som verkligen fått kämpa, men lyckats så jäkla bra. Blir så inspirerad att kämpa för mina drömmar!
  Om 20 år kanske jag samarbetar med Twilight skådisarna och gör nästa stora biofilm =)
  Allt går ju om man vill och har talang, så jag tänker köra på och sikta högt som fan haha 😛

 3. Hej och tack för länk! Mitt besökarantal fyrdubblades på bara några timmar! Jätteroligt med nya människor på bloggen – annars är det mest bara PR- och mediefolk. Kul att du gillade PR-vinkeln också. PR-konsult tror jag vore ett yrke där du hade varit grym!

 4. Saija skriver:

  Tycker alla skall boka en biljett och aka till Nepal! I love the place!

 5. Nattis skriver:

  Guud vad coolt jag såg dig i stan i fredags med dina vänner!!! Jag tänkte gå fram till dig och fråga om jag kunde ta kort på dig, men jag hade bråttom och hade bara mobilkamera! 🙁 Besök gärna min och min kompis blogg! ;D

  Kram,

  Nattis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..