ANNONS

Snart är det dags…

/

Om några veckor fyller jag 20 år och det ska firas med dunder och brak, som tradition blir det Halloween-tema under kvällen. Jag har tagit hjälp av Angelica och Therese eventbyrå PROMOTE ME så det ordnar allt medan jag är borta. Precis som tidigare år har jag valt att lägga rätt mycket krut på kvällen så det kommer att bli grymt! Jag vill inte avslöja så mycket än, när mina vänner och bekanta får inbjudan så berättar jag mer.

Vad tycker ni att jag ska vara utklädd till?
Hittills har jag varit Abba-Agneta och Superwoman!

Fick en bild av tjejerna på hur inbjudan ser ut från utsidan

84
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00