Snart är det dags…

Om några veckor fyller jag 20 år och det ska firas med dunder och brak, som tradition blir det Halloween-tema under kvällen. Jag har tagit hjälp av Angelica och Therese eventbyrå PROMOTE ME så det ordnar allt medan jag är borta. Precis som tidigare år har jag valt att lägga rätt mycket krut på kvällen så det kommer att bli grymt! Jag vill inte avslöja så mycket än, när mina vänner och bekanta får inbjudan så berättar jag mer.

Vad tycker ni att jag ska vara utklädd till?
Hittills har jag varit Abba-Agneta och Superwoman!

Fick en bild av tjejerna på hur inbjudan ser ut från utsidan

 1. Ti2 skriver:

  Till Halloween brukar man väl klä ut sig i något skräckinjagande.

 2. hehe tycker du skall klä ut dig till spiderwoman som beyoncé förra året, alice i underlandet eller lady gaga! 😀

 3. Mokzan skriver:

  Kul med maskerad det händer inte alltför ofta, jag tycker du ska klä ut dig till något som inte är för snällt eller ”präktigt” utan mer farligt mystiskt. Tusen och en natt/Zigenare, Vampyr, Pirat, cowboysaloonflicka, eller varför inte en klassisk Charleston tjugotals flicka med pannband och strutsfjäder kort klänning och långt halsband det är ju sexigt också. Fram med din tuffa sida =)

 4. sabina skriver:

  Eftersom att du var superwoman förra året så tycker jag att du ska vara CATWOMAN detta året!:D sexigt & coolt.

 5. Taki6 skriver:

  Hehe Nu skrev du väl iaf fel Isabella? Du kan ju inte KL� UT DIG till SUPERWOMAN. Du �R superwoman!Lycka till med studierna och glöm inte att det är värt i slutändan att kämpa på ibland och bita ihop när det känns tungt med plugget! Jag har själv pluggat 100-150% på universitetet samtidigt osm jag har jobbat heltid i snart 4 år, så jag vet mkt väl hur det är!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..