Sena kvällar, mycket skratt

Onsdagkväll och vi är långt ifrån klara på Lorange. Vi jobbar med vårt living case. Det är vårt riktiga konsultuppdrag för ett företag som flyger hit på fredag och då ska resultatet presenteras. Ikväll får de alla Pdf-filer (förhoppningsvis … När vi är klara) och på fredag ska vi presentera våra ideér för företaget muntligt. Jag har skött delen med nya marknadsföringskanaler med sociala media (alla gör den delen som det är bäst på när det gäller konsultning, vi alla kommer från olika branscher vilket är därför vi är här). Vår klass är ju på 8 personer och vi har blivit ett sammansvetsats gäng och har väldigt roligt ihop. Nu är dock alla så trötta efter två veckors intensiva dygn att vi skrattar åt allt och gör fel ..

”Freudian slipp” från någon av killarna ha ha

 1. seb skriver:

  jag vill ta dig i rumpan stumpan!

 2. NT skriver:

  ”Freudian slip” stavas med ett p. Eller freudanisk felsägning på svenska. Men du kanske inte har hört om det? Djupare psykologi/filosofi verkar ju gå dig förbi… Men det är klart struntar man i skolan så…

 3. Linnea skriver:

  hoppas de går bra 🙂

 4. sara skriver:

  ahhahahahahahahahahaha

 5. johanna skriver:

  Hej! Det verkar som att det mesta du gör är väldigt karriärinriktat. Har du aldrig känt att du vill ut och resa, eller läsa en kurs på högskolan bara för att det är roligt eller intressant? Jag har hängt runt i flera år med ströjobb, resor och lite olika studier. Nu har jag börjat plugga ett program och det känns jätteroligt men jag har absolut inte varit redo för det förrän nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..