ANNONS

Sena kvällar, mycket skratt

/

Onsdagkväll och vi är långt ifrån klara på Lorange. Vi jobbar med vårt living case. Det är vårt riktiga konsultuppdrag för ett företag som flyger hit på fredag och då ska resultatet presenteras. Ikväll får de alla Pdf-filer (förhoppningsvis … När vi är klara) och på fredag ska vi presentera våra ideér för företaget muntligt. Jag har skött delen med nya marknadsföringskanaler med sociala media (alla gör den delen som det är bäst på när det gäller konsultning, vi alla kommer från olika branscher vilket är därför vi är här). Vår klass är ju på 8 personer och vi har blivit ett sammansvetsats gäng och har väldigt roligt ihop. Nu är dock alla så trötta efter två veckors intensiva dygn att vi skrattar åt allt och gör fel ..

”Freudian slipp” från någon av killarna ha ha

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00