På fredag avgörs vinnaren

Kommer ni ihåg att jag berättade om Business Stimulation? Att vi har låtsas-företag som ska tävla mot varandra. Det kanske låter enkelt men det är svårt att hålla kolla på hur marknaden ser ut framåt i tiden, hur olika ens produkter säljer, är alla anställda effektiva och plus att dessutom gå med vinst och samtidigt slåss med motståndarna som gör samma sak. Men titta här .. ISA Drilling LtD är på andra plats, woohoo 🙂

 1. Cessan skriver:

  Hur ser din nagel ut, egentligen? :-S

 2. Cessan skriver:

  Svara gärna på den här frågan i ett inlägg:

  Tycker du ändå att du är en god förebild som håller på att bli utbränd innan du fyllt 20? Jag blir jätteimponerad över allt du gör och hur väl du lyckas med det, men det känns som om du gör det på bekostnad av väldigt mycket annat. Att vara högpresterande, som du kallar dig själv, är det verkligen så mycket värt då du har ångestattacker och fysiska problem?

 3. Therese skriver:

  Gud va roligt att det går bra för dig! Du är så duktig!

 4. Erica skriver:

  You go girl! låter sjukt kul, vi ska göra något liknande i trean på gymnasiet (alltså nästa år) och att se hur det går för dig gör mig bara ännu mer peppad på att få göra detta! 🙂

 5. Detta spel har jag spelat. Det är oerhört kul och lärorikt. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..