Vad är det för fel

Hej på er!

Jag har mått väldigt konstigt idag, huvudvärk och känt mig snurrig och så har mina ben och fötter domnat bort hela tiden. När jag besökte en matbutik på väg hem så trodde jag att jag skulle få en panikattack bland varorna men istället så svimmade jag. Grät när jag vaknade av chock och grät enda in i deras personalrum där jag fick vatten, allt kändes så läskigt. Har sovit i två timmar nu, känner mig fortfarande yr och händerna darrar .. Vet inte riktigt vad jag ska göra .. Min kropp har inte mått så bra på senaste tiden. Får boka en läkartid så fort jag kommer hem till Sverige. Men blir det inte bättre imorgon så får jag kontakta en läkare här.

Nu vill jag vara hemma hos Nils, inte själv på ett hotellrum i Schweiz.

 1. Carro skriver:

  Varför boka tid i Sverige? Vill du använda andras skattepengar nu helt plötsligt? Trodde bara att det var lata människor som var sjuka i vårat land? Men det kanske är dyrt och passar att använda vissa av landets skattepengar när det passar, för det gör ju inte alla andra. Dubbelmoral!

 2. Natta skriver:

  Låt bli att bli långtidssjukskriven, bara. Man ska ju inte ”leva som en parasit på andra”, eller hur var det nu du skrev härom veckan?

 3. Emilia skriver:

  Hej Bella!

  Jag har haft liknande symptom och jag har just nu hjärnhinneinflammation. Det verkar gå något sådant virus nu, så kolla upp det!

 4. sara skriver:

  Men gud. Puss!

 5. Gumman!! Det är klart ens inre säger ifrån när man pushar sig själv för hårt. Jag visste att något sånt här skulle hända. Mitt råd till dig är att inte kräva av dig själv att allt ska vara roligt bra och att du måste må bra hela tiden. Det är okej att inte tycka allt är jättekul. Slappna av och lyssna på ditt inre. Det här är mycket ansträngande för dig men jag tycker du är så modig!! Helt okej att slappa, vara ful, tråkig, sur med mera. De som inte gör det är inte mänskliga. Hade bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..