ANNONS

Vad är det för fel

/

Hej på er!

Jag har mått väldigt konstigt idag, huvudvärk och känt mig snurrig och så har mina ben och fötter domnat bort hela tiden. När jag besökte en matbutik på väg hem så trodde jag att jag skulle få en panikattack bland varorna men istället så svimmade jag. Grät när jag vaknade av chock och grät enda in i deras personalrum där jag fick vatten, allt kändes så läskigt. Har sovit i två timmar nu, känner mig fortfarande yr och händerna darrar .. Vet inte riktigt vad jag ska göra .. Min kropp har inte mått så bra på senaste tiden. Får boka en läkartid så fort jag kommer hem till Sverige. Men blir det inte bättre imorgon så får jag kontakta en läkare här.

Nu vill jag vara hemma hos Nils, inte själv på ett hotellrum i Schweiz.

273
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00