ANNONS

Allt handlar om tidpunkt

/

God morgon på er!

Har precis haft en föreläsning om ”Mergers & Acquisitions” vilket handlar när företag köper upp varandra eller slås ihop. Visste ni att i bara 1 av 10 fall så blir det lyckat och uppnår förväntningarna, jag hade ingen aning om vilka risker som fanns och hur svårt det är att slå ihop företag så det var väldigt intressant. Man kan säga att allt vi lär oss på Lorange handlar i slutändan om hur man ska förstå och se hur cyklerna rör sig och kunna göra beslut inom företaget på grund av det. När är en bra period att köpa, när är en bra period och sälja .. Lär man sig att gå i mot cyklerna och inte följa med i strömmen så kan man göra riktigt bra deals. Alltså förutspå marknaden.

Men .. Lättare sagt än gjort. Var är vi nu i cyklen? Fortfarande kris? Strax efter kris?

Har på mig min klänning från Twist & Tango idag och stövlarna från Acne

47
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00