Inte helt hel utan er

Det blir några timmar till i skolan för min del, är lite trött.  Allt hade varit perfekt här i Schweiz om jag hade haft Nils och mina vänner här. Längtar till min 20 års-fest då hela gänget blir samlat igen!

 1. Stine skriver:

  Så utrolig vakker du er! Ble nesten forelska i deg på bilde nr.7! 😀 haha.. Du er pen uten sminke også jo, noen som har det 🙂

 2. Hej Bella!
  Ville bara säga att du är en sån förebild & superbra bloggare. Du lär unga tjejer att man är fin som man är, & att det bästa är bra kost & motion & självklart att tro på sig själv. Det gillar jag med dig, du står ut på det sättet!
  Hejaheja!

  Kramar från Maria & Leo, 3 månader.

 3. sara skriver:

  Jag förstår att du börjar längta hem lite nu! *

 4. sara skriver:

  ar längta lite hem nu va?

 5. emma skriver:

  Vart är din bästis Maria?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..