The sky is the limit

Hittade en bild från plåtningen med Classified, jag har även en massa baslinnen i alla färger som kommer ut på bubbleroom.se snart. Riktigt roligt! .. Men det börjar klia i fingarna efter ett nytt projekt … Jag har två idéböcker hemma som jag klottrar i hela tiden, en idé är faktiskt att ge ut mina klotterböcker sprängda med knasiga och roliga ideér som böcker någon gång i framtiden, visst vore det kul? Hur som helst .. Jag har en idé som är lite mer internationell, kapitalet till idén har jag sparat ihop så nu behöver jag bara hitta tiden.

Foto: Linnea Frank

 1. Elin skriver:

  Vad heter din hårfärg? Så himla fin blond färg.

 2. Maria skriver:

  Jättefin bild på dig!! 😉 🙂

 3. Har har precis börjat en blogg om ”att vara produktchef”. Jag har tänkt skriva om min utbildning, om mina erfarenheter, berätta om mina inspirationer (där du ingår) m.m.

  Hur får jag andra att vilja läsa min blogg?

  Jag har lagt mig på en nivå där jag försöker få ut ett inlägg per dag och microbloggar sedan på Twitter.

  Mitt mål är inte att få extremt många läsare utan att få ”stammisar” som jag kan nätverka med och genom dem få höra om deras erfarenheter och hur de har ”lyckats”.

  Nu är bara frågan, hur får jag kontakt med min målgrupp: tjejer som både är mitt i karriären men som även sitter i skolbänken???

 4. lohas skriver:

  Vad vacker du är!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..