Terrace och Jade!

God morgon!

Jag hade en så sjukt kul kväll igår. Först började vi med en middag på Terrace, det var verkligen ett bra ställe och så oroligt fin inredning, rätt pampigt med högt i tak. Det var jag, Lisa, Andreas från vår klass och Ida som jag har fick kontakt med via mail när jag skulle åka till Schweiz (sedan visade det sig att vi har en gemensamma bekanta genom politik-svängen). Hur som helst, vi körde en champagne-kväll (champagne till alla rätter) och beställde en massa god mat. Det är mycket risotto och ravioli här i Zürich har jag märkt. Till efterrätt beställde vi in allt de hade på menyn och delade på allt. Det var så gott!

Efter middagen blev det bar-häng på Terrace, när klockan närmade sig två så tog vi en taxi till en klubb som heter Jade. Den var riktigt bra! Så mycket folk och alla dansade. Vid halv-fem snåret så kom jag i säng, lycklig av att inse att jag ska ska plugga i den här staden i två år, jag känner mig så hemma redan.

Ida och jag på Terrace

Lisa och Andreas

Efterrätter ..

På klubben Jade

 1. anonym skriver:

  oj äntligen en bild där du inte ler på samma sätt.. du borde ha mer varierade bilder, annars kan det se ganska tillgjort ut, med det där breda leendet.

 2. sara skriver:

  Så himla lyckat att du trivs så bra där nere 🙂

 3. Annica skriver:

  Hihi, hon Ida känner jag från politiksvängen också 😀 Hon var ordförande från CUF Göteborg när jag bodde där. Hälsa henne xD

 4. ida skriver:

  �.För ett ögonblick trodde jag att det var mig du skulle träffa på stan, men så insåg jag att vi haft mycket sparsam mejlkontakt ;). Det finns alltså fler ida i zürich.
  Hihi

 5. Linnea skriver:

  härliga bilder! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..