ANNONS

Terrace och Jade!

/

God morgon!

Jag hade en så sjukt kul kväll igår. Först började vi med en middag på Terrace, det var verkligen ett bra ställe och så oroligt fin inredning, rätt pampigt med högt i tak. Det var jag, Lisa, Andreas från vår klass och Ida som jag har fick kontakt med via mail när jag skulle åka till Schweiz (sedan visade det sig att vi har en gemensamma bekanta genom politik-svängen). Hur som helst, vi körde en champagne-kväll (champagne till alla rätter) och beställde en massa god mat. Det är mycket risotto och ravioli här i Zürich har jag märkt. Till efterrätt beställde vi in allt de hade på menyn och delade på allt. Det var så gott!

Efter middagen blev det bar-häng på Terrace, när klockan närmade sig två så tog vi en taxi till en klubb som heter Jade. Den var riktigt bra! Så mycket folk och alla dansade. Vid halv-fem snåret så kom jag i säng, lycklig av att inse att jag ska ska plugga i den här staden i två år, jag känner mig så hemma redan.

Ida och jag på Terrace

Lisa och Andreas

Efterrätter ..

På klubben Jade

41
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00