Pluggpaus

Om ni tror att jag har slappat hela dagen så tror ni fel. Har suttit i skybaren i några timmar och skrivit på vårt grupparbete. Vi skriver en analys för vårt living case. För 1,5 timma sedan gick jag tillbaka till hotellrummet och tog en myspaus för mig själv, bläddrade igenom Vouge som jag i och för sig inte förstod något alls av men ska man ändå träna på tyska så kan man öva på något roligt, som Vouge.

Nu ska jag snörat på mig gympadojjorna, tagit på mig ett par jeans och en tröja och ska kila iväg till skolan. Nästan alla från vår föreläsningsgrupp sitter där så jag tänkte joina dom under kvällen. Hade de här varit gymnasiet hade jag aldrig suttit i skolan en söndag frivilligt. Det blir verkligen en stor skillnad när man själv väljer att plugga något som man brinner för. Min kurs Core of Business & Management tar slut på fredag och då åker jag hem till Sverige igen, nästa kurs blir ”Leadership”. Hur roligt låter inte det? Jag vill börja nu!

En timmas söndagsslappande med Vouge och choklad

 1. lotta skriver:

  Det stavas VOGUE, inte Vouge.

 2. Sara skriver:

  Då mamma och jag var i Berlin köpte jag tidningen ”Bravo”. Jag förstod ganska mycket, men det beror antagligen på att jag har tyska i skolan. Något jag lade märke till är hur många engelska ord de använder istället för tyska, till exempel ”superstar”. Det är lite roligt, för i Tyskland är de flesta inte speciellt bra på engelska. Hoppas du lär dig tyska! I Schweiz pratar de jättekonstig och svår tyska, schweizertyska. Det låter mer som ”Schwytscherdytsch” då de själva säger det. Inte ens vanliga tyskar förstår schweizertyska, har jag hört!

 3. sara skriver:

  Mums. Nu ska jag också äta lite choklad.

 4. Johanna skriver:

  Funderar du inte på att skaffa dig en lägenhet där nere, blir väl ganska dyrt att bo på hotel i 14 dar?
  blir inpirerad av dig och din skola, hoppas du trivs!

 5. maria skriver:

  Jaså vilken rolig kurs ni skall läsa efter er nuvarande kurs, jag läser nämligen magisterutbildning i ledarskap yay! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..