ANNONS

Pluggpaus

/

Om ni tror att jag har slappat hela dagen så tror ni fel. Har suttit i skybaren i några timmar och skrivit på vårt grupparbete. Vi skriver en analys för vårt living case. För 1,5 timma sedan gick jag tillbaka till hotellrummet och tog en myspaus för mig själv, bläddrade igenom Vouge som jag i och för sig inte förstod något alls av men ska man ändå träna på tyska så kan man öva på något roligt, som Vouge.

Nu ska jag snörat på mig gympadojjorna, tagit på mig ett par jeans och en tröja och ska kila iväg till skolan. Nästan alla från vår föreläsningsgrupp sitter där så jag tänkte joina dom under kvällen. Hade de här varit gymnasiet hade jag aldrig suttit i skolan en söndag frivilligt. Det blir verkligen en stor skillnad när man själv väljer att plugga något som man brinner för. Min kurs Core of Business & Management tar slut på fredag och då åker jag hem till Sverige igen, nästa kurs blir ”Leadership”. Hur roligt låter inte det? Jag vill börja nu!

En timmas söndagsslappande med Vouge och choklad

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00