Ingen bra början

God morgon!

Min dag har börjat dåligt, först rev jag sönder två par strumpbyxor (fick ta några med bara en liten repa på som jag fick måla nagellack över), när jag skulle hälla upp min fil så märkte jag att det var klumpar i den sedan glömde jag en av mina pluggböcker och min kamera hemma. När jag köpte frukost på Espresso House så spillde jag ner hela mig med kaffe .. Suck. Det som suger mest är i alla fall kameran, jag ska ju på Oskar Linnros spelning ikväll och ville ta lite bilder. Smsade Petra nyss och bad henne ta med hennes.

Nu sitter jag i alla fall på kontoret så nu kan inget gå fel längre har jag bestämt, för min tisdag kryllar av viktiga möten, men först ska jag äta frukost och svara på era karriärsfrågor, det ska bli väldigt kul!

Förresten mina Tradera-aktioner går ut idag, ankelboots, Eliseklänning, babydollklänning.

 1. emma skriver:

  Hej hej. Gör du något speciellt med dina ”tradera-pengar”? T.ex. skänker de till någon välgörenhet?

 2. Linnea skriver:

  hmm.. hoppas resten av din dag blir bättre då 🙂

 3. Mia skriver:

  Jag började dagen med att spilla min latte från Espresso House över hela min tröja…. 😛

 4. Camilla skriver:

  En olycka kommer sällan ensam heter det ju

 5. Forgman skriver:

  Efter regn kommer solsken! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..