ANNONS

Dagens möten:

/

Irriterande att inte ha kameran med sig när man ska fota kläderna, får köpa en iphone 4 så blir bilderna bättre om jag glömmer G11:an .. På tal om iphone, nu ska jag iväg till ett företag som heter Screen Interaction och fixa det sista på min app. Snart kommer man kunna följa mig via app:en också mycket smidigare, självklart så kommer det också att finnas lite andra grejer på appen än bara bloggen. Ni får se den om ett tag! Egentligen så skulle appen kommit ut innan sommaren men jag hade lite mycket att tänka på så jag sköt upp den.

Efter de mötet så har Spotlife möte med Bubbleroom, vi har blivit lite insnöade i varandra i och med att Bubbleroom/haléns är delägare i mitt klädmärke Classified och jag är majoritetsägare i Spotlife, jag har mitt kontorsrum på deras kontor på Birger Jarlsgatan samt att Petra som jobbar för Bubbleroom bloggar på Spotlife, så något kul borde man kunna koka ihop. Efter mötet ska Petra och jag på Linnros spelning.

Morgonen sög men dagen verkar bli väldigt roligt, kul!

Klänning från Primark, skinnjacka från Amoress

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00