ANNONS

4:e mest sålda i augusti

/

God morgon!

Kom precis till kontoret, satte på vattnet och gjorde en kopp té och ska precis gå igenom mailen. Idag känner jag en sådan tacksamhet för att jag har ett kontor, jag skulle egentligen kunna sitta hemma och jobba i och med att jag kan göra allt från datorn och möten kan man ju ta på cafén men det blir så mycket mer gjort när man har en fast punkt, ett ställe att befinna sig på från 9-17 (sedan jobbar jag hemma till 21.00…). Det jag sysslar med på kontoret mest just nu är Spotlife, Classified och plugget. Snart ska jag även börja skriva nya föreläsningsmanus, det har hänt så mycket i mitt liv så jag måste uppdatera dom.

Jag måste förresten visa något kul, min bok Egoboost var den fjärde mest sålda boken inom facklitteratur i augusti månad. Andra upplagan är nu tryckt vilket är fantastiskt roligt!

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00