4:e mest sålda i augusti

God morgon!

Kom precis till kontoret, satte på vattnet och gjorde en kopp té och ska precis gå igenom mailen. Idag känner jag en sådan tacksamhet för att jag har ett kontor, jag skulle egentligen kunna sitta hemma och jobba i och med att jag kan göra allt från datorn och möten kan man ju ta på cafén men det blir så mycket mer gjort när man har en fast punkt, ett ställe att befinna sig på från 9-17 (sedan jobbar jag hemma till 21.00…). Det jag sysslar med på kontoret mest just nu är Spotlife, Classified och plugget. Snart ska jag även börja skriva nya föreläsningsmanus, det har hänt så mycket i mitt liv så jag måste uppdatera dom.

Jag måste förresten visa något kul, min bok Egoboost var den fjärde mest sålda boken inom facklitteratur i augusti månad. Andra upplagan är nu tryckt vilket är fantastiskt roligt!

 1. emma skriver:

  va roligt 😀 Ska också köpa din bok snart 🙂

 2. Köpte äntligen din bok idag! Kan knappt vänta tills i kväll när man kan krypa ner under täcket och läsa den! Spännande 🙂

 3. felicia skriver:

  hej bella! jag älskar verkligen din bok! den har verkligen inspirerat mig! tack

 4. Aâ?¥ skriver:

  Hej Bella! Håller på att läsa din bok just nu, tycker att den är jätte bra hittills och tycker att du är extremt duktig på att formulera dig i boken på ett sätt som jag tror många tjejer förstår (jag gör absolut det)! Jag önskar dig lycka till i framtiden och hoppas på att bok nummer två blir lika bra som första! Kram Amanda

 5. Linnea skriver:

  kul, grattis 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..