Saker som kommer ivägen..

Det är svårt att plugga hemma för det är så mycket som snor ens uppmärksamhet. Titta nu tillexempel, nu lockade Make Up Stores färg Emilia mig. Men visst var den fin? Jag är rätt traditionell när det gäller lack, antingen franskt, ljusrosa, beige eller rött. Den här var lagom röd, lite orange till och med.

Nu ska jag plugga igen, eller laga middag. Först plugg sedan middag. Sedan läsa Elle Interör.

  1. Jag hade så lätt valt Elle Interiör först av allt 😉

  2. sara skriver:

    hahha.. i know what u mean!

  3. idag avslutas vår frågesrund, passa på att lägga till några roliga frågor nu 🙂

  4. Vad är det för klocka du bär Bella ?

    KRAM från Malmö!

  5. Kommer inte erat avsnitt av fångarna på fortet att visas? Eller har jag missat ett avsnitt? Enligt tv.nu är det nämligen bara tre program kvar, varav en final och på två andra finns inte erat lag med :s. Jag som sett så framemot att få se er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..