ANNONS

Pluggsöndag

/

Min söndag har bestått av några avsnitt av Mad Men, varma mackor och en hel del pluggande. Tentan (som man gör via nätet, åker inte till Schweiz förrens den 20 september) är om exakt två veckor så känner att jag har hyffsad kontroll, tidsmässigt i alla fall! Mitt mål är att sitta ca 2-3 timmar om dagen, jag vet inte om det är lagom eller för lite. Det är ju första gången för mig så vi får se. Blir någon timma till för mig nu, sedan ska jag gå över till något som kan vara det tråkigaste och mest ångest-framkallande i hela värden, sortera kvitton.

Lägger upp en massa bilder från bok-signeringarna på min fanpage-sida om ett tag, fotografen Carlbom, Carlbom Foto, tog superfina bilder från när jag var i Kista på Bokia, så spana in det senare!

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00