Höstlängtan

Det är riktigt höstväder när man tittar ut, för mig gör det inget alls att sommaren är över för hösten är min favoritperiod. Höst för mig innebär nystart, nya mål, nya drömmar, födelsedagar, halloweenfest, vackra kläder, tédrickande, böcker, tända ljus m.m. Det bästa som finns är att gå ut på en promenad och så känner man hur kylan möter ens varma kind, frisk kyla, den där som man blir pigg av och får rosa fina kinder. En annan bra sak med hösten är höstplaggen, trenchcoaten, handskarna och stövlarna är favoriterna. I år står ett par snygga stövlar på listan, helst vill jag ha dessa från Ralph Lauren. Sedan ska jag köpa en snygg portfölj som man kan hänga över axeln där jag ska förvara datorn och alla papper och böcker från skolan och jobb. Jag tror att jag ska vänta med att shoppa tills jag kommer till Schweiz, kul med nytt utbud! Vilket är ert favorit-höstplagg?

Trenchcoaten är ifrån Zara, mina pistol short från Acne blir perfekta i höst igen!

LOADING..