Mina vackra föräldrar

Jag är ju hos mamma nu så jag har passat på att bläddra igenom fotoalbum från när jag var liten. De roligaste med bilderna var att se hur unga mina föräldrar ser ut, mamma ser ju ut som jag! Fast de är inte så konstigt, mamma och pappa är liksom 22 år gamla på korten. De träffades redan i plugget och fick mig väldigt tidigt. Jag vill själv inte ha barn nu men det är väldigt roligt att ha unga föräldrar! Jag har så mycket minnen ifrån när jag var liten och följde med pappa när han pluggade juridik på Universitet och jag fick sitta med i föreläsningssalen och rita. Eller när jag fick åka med i Hemglass-bilen som pappa körde som extrajobb under hans studietid. Jag fick äta hur många glassbåtar jag ville, sånt är lycka som barn.

Tyvärr skilde de sig när jag var fem år gammal men det har inte gjort mig något. Tvärt om så tror jag att vi skilsmässobarn blir väldigt starka och självständiga. Jag är stensäker på att min drivkraft kommer just från att jag alltid ha strävat efter att klara mig själv. Dessutom så får man ju två familjer istället för en!

Mamma jag och min kusin

Jag och min pappa

Mamma utbrast ”Det här är ju typiskt dig, att ta för dig”

Jag och min lillebror Daniel som är tre år yngre än vad jag är.

 1. Annie skriver:

  På bilden där du och din pappa är ute och går så påminner han faktiskt lite om Nils 😛

 2. Lilja skriver:

  ´Din pappa var ju jätte lik prad pit när han va ung? :O

 3. Roligt att se! Jag tyckte att din Nils var lite lik din pappa faktiskt. Men det är ju vanligt att man blir kär i en som är lik sin pappa, jag har själv blivit det 🙂

 4. Denise skriver:

  Tjena, hade precis det påslakanet som din bror har i babysittern när jag var i samma ålder! En typisk 90-tals detalj? För jag har sett det på flera ställen.. Söta var ni iallafall!

 5. louise skriver:

  Gud vad gulligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..