ANNONS

Spotlife-mingel ikväll

/

Ikväll har ett av mina företag, Spotlife, mingel på Clarions Signs takterass. Det blir vi som jobbar med företaget som ska ta ett glas. Egentligen har vi vårt stora event i slutet av augusti för alla bloggare och då vi ska lansera vår nya hemsida och en ny grej som vi ska köra igång med i företaget men vi kan lika gärna träffas nu också, de flesta ska vidare till Berns senare där Pride-festen äger rum. Jag skulle egentligen åkt flak idag i paraden men efter tre år i rad så kände jag att kunde skippa det. Jag är en social person men ibland känner jag att jag bara vill umgås med mina vänner och vara Bella och inte heja på allt som rör sig. Ikväll kommer Angelica, Emma och Messi och joinar oss och Nils följer med såklart och så Spotlife-kollegorna. Det blir en trevlig kväll!

Läppstiftet heter Chicco och är ifrån Make Up Store, stor favvo!

61
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00