Spotlife-mingel ikväll

Ikväll har ett av mina företag, Spotlife, mingel på Clarions Signs takterass. Det blir vi som jobbar med företaget som ska ta ett glas. Egentligen har vi vårt stora event i slutet av augusti för alla bloggare och då vi ska lansera vår nya hemsida och en ny grej som vi ska köra igång med i företaget men vi kan lika gärna träffas nu också, de flesta ska vidare till Berns senare där Pride-festen äger rum. Jag skulle egentligen åkt flak idag i paraden men efter tre år i rad så kände jag att kunde skippa det. Jag är en social person men ibland känner jag att jag bara vill umgås med mina vänner och vara Bella och inte heja på allt som rör sig. Ikväll kommer Angelica, Emma och Messi och joinar oss och Nils följer med såklart och så Spotlife-kollegorna. Det blir en trevlig kväll!

Läppstiftet heter Chicco och är ifrån Make Up Store, stor favvo!

 1. Louice skriver:

  Hej Bella!
  Jättefint läppstift. Men din ögonmake var ännu finare! Har du gjort den själv? Om så är fallet, kan du inte visa oss andra hur du gått tillväga? Tack för en rolig och inspirerande blogg. Kram!

 2. Jag tänkte inte kommentera först och egentligen vet jag väl att du troligen inte ens kommer lägga märke till den här kommentaren. Men när jag såg på de här två bilderna. Jag bara kände hur du utstålade glädje som smittade av sig på mig. Dessutom är du så otroligt vacker Bella. Naturlig skönhet. Alla som säger något annat är bara avundsjuka. Usch, nu lät det sådär äckligt sliskigt som jag INTE ville att det skulle. Men äh, det är bara en kommentar i mängden, ville bara skriva av mig 🙂 Tack för en underbar blogg, du är en förebild!

 3. Minna skriver:

  Ahh! Alltså dessa underbara ögon!

  Kikar ni in på min bogg senare kanske det kommer upp how to på en sminkning som liknar Bellas!

  .Makeup och skönhet med Wilhelmina.

 4. Tina skriver:

  Vilka härliga bilder!!

  Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..