Sambofällan

Perfekt lördag. Har slösat hela dagen i soffan med Nils och hittat på Lost (säsong 4, håller på att dö av spänning) och ätit. Dagens intag har bestått av rostade surdegsmackor med lemoncurd och halva kladdkakan. Nu känner jag mig seg i hela kroppen och magen är sprängfylld, skulle nyss få på mig en klänning men den sprack i dragkedjan, ha ha. Det resulterade dock i att jag hittade en blus som jag inte har använt tidigare som kommer perfekt till användning tillsammans med en skinnkjol ikväll, tur i oturen.

Hur som helst, ska ta mig ur den här mysgrottan och sminka mig, ikväll ska vi ut!

Det finns supergod laktosfri glass!

 1. Provat att äta ProLaktas mot laktosintoleransen? Funkar fin fint för mig 🙂

 2. Kladdkakan ser mycket god ut! Själv sitter jag och käkar blåbär, gott det också! 🙂

 3. Marika skriver:

  om jag var du skulle jag aldrig våga blogga om att jag kollar på lost, vem som helst kan ju skriva i kommentarerna hur det slutar?

 4. Skulle uppskatta tips på laktosfri glass, de jag har ätit är inget vidare! 🙁 kram!

  1. det är havreglass från oatly, en liten blå förpackning, jättegod!

 5. Tonje skriver:

  Fantastisk 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..