ANNONS

Mysig fredagskväll

/

Middagen blev jättelyckad igår och vi hade en mysig kväll. Nils lagade hängmörad biff med en färsk-potatissallad med sockerärtor, tomat och ruccola och min kladdkaka blev hur bra som helst, dock hade jag ”råka” räkna på ett recept för åtta personer, så det blev lite mycket men då kan man äta resten idag .. Kladdkaka är alltid bäst dagen efter när man tar ut den från kylen, eller hur? Här är receptet i alla fall. Senare på kvällen så cyklade vi ner till Lidingös bio, köpte godis och såg filmen Inception, vad jag älskade filmen!

Nu blir det Lost-marathon i soffan och rostade surdegsmackor med lemoncurd, mums..

Insåg efter att jag hade tagit bilden att det stod Grahamsmjöl istället för vanligt, började bra! Jag sparade säkert mer än en deciliter och åt smeten när kakan var i ugnen, Nils tyckte jag var knäpp ”det är ju kakan man ska äta” . Jag säger att man är knäpp om man inte gillar smeten mer.

Titta, min första kladdkaka någonsin som jag har bakat helt själv

Nils på bion

57
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00