ANNONS

Vuxenpoäng

/

Hallå!

Jag har haft en lugn dag idag, några timmars jobb på Clarion med Lisa, fika bestående av världens godaste beskvier med mamma och så blev det en shoppingrunda och så gjorde jag ordning naglarna hos Gunilla. Inne på Granit så hittade något som jag har letat efter, nämligen en vecko-tavla. Både Nils och jag är list-människor så vi kan lika gärna ha en kalender för gemensamma grejer. Frågan är bara var man ska sätta den för att inte bli stressad? Jag spikade nyss upp den (!) framför soffan men det ångrar jag nu. Texten är liksom så liten att man inte ser så då blir man stressad när man sitter bekvämt i soffan och ser att det står en massa saker som man inte ser och då går jag upp och tittar. Eller jag inbillar mig att jag kommer att göra det.

Kanske är hallen en bättre plats? Ovanför mobilen-plånboken-nycklarna-mattan?

29

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00