Tankar inför hösten

.. Och nej jag får inte magknip när jag läser det här för det mesta är redan i min vardag och jag tycker att allt är så roligt! Skolan blir dock en utmaning men jag tycker att det ska bli skönt att komma bort ibland och bo i en annan stad .. Kanske går det att dra igång Spotlife i Schweiz också? Under hösten så kommer jag satsa på att peppa så mycket som jag kan om hur man egoboostar sig själv men även just företagandet. Jag hoppas kunna driva en ännu mer inspirerande blogg och få er att nå era drömmar! Jag ska kämpa för det.

 1. Anna skriver:

  jäklar va mycket, men mycket roligt!!

 2. Linda skriver:

  Hej Bella,

  Jag har inte läst din blogg på länge. Nu när jag läste listan i det här inlägget blev jag lite förvånad. ”Tjäna så mycket pengar som möjligt” alla vill det, men blir det inte lite fel när det kommer från dig? Med tanke på att du redan verkar ha det väldigt gott ställt om man jämför med tjejer i din ålder? (jag är också född 90) Sen undrar jag – vad ska du göra med ”alla pengar” det finns ju så mycket bra du kan göra. Eller är det för ditt Egoboost? Jag hoppas du kan förvåna mig igen. Att du har startat upp en ny utbildning för unga i karriären eller för att kunna fortsätta jobba med unga i ”vardaglig nöd” så som prestationsångest, självförakt eller familjeproblem. Vad som helst som självklart gynnar dig, men som visar att du har den egenskapen att kunna påverka som du faktist har.

  Keep it up, du är en bra förebild
  /Linda

 3. härligt! men inte längatar jag till hösten 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..