Så mycket roligt på g

Bara för att jag började prata om hösten och att det är grått ute så känns det som höst redan, nej! Hur som helst, idag ska jag ägna lunchen och eftermiddagen med Lisa på Clarion Sign, vår supersäljare på Spotlife AB. Vi ska prata om nylanseringen av Spotlife.se, på lördag har vi även en fest för att bloggare, kul! Måste även boka flygbiljetter till Oslo, ska träffa ett norskt företag och prata ännu mera ideér om samma sak.

Efter det ska jag träffa min mamma som jag längtar efter så att jag sprängs, det blir en snabbfika innan jag ska iväg till Gunilla på manikyr. Fyra naglar gick av på Mallis, smärta, smärta, smärta!

 1. :D skriver:

  HAha,vaarför inte i köket? 😀

 2. Hej fina Bella!

  Jag tycker dina tänder är så fina! Förutom att de blivit jättefina nu efter din tandställning så är de så vita och fina! Jag funderar också starkt på att göra en tandblekning och har tagit fram lite prisexempel, men det är inte priset som är det viktigaste. Jag vill att det ska bli så bra som möjligt och vara så skonsamt mot mina tänder som möjligt. Kan inte du skriva ett inlägg om olika tandblekningsmetoder och olika märken vad de innehåller och vad man ska undvika för ämnen i tandblekning som kan vara skadligt med mera? Det hade varit super! Kram

 3. Linnea skriver:

  fin bild på dig :)<3

 4. såååå vacker!!! längtar tills din bok trillar ner i min brevlåda!! kan inte vänta 🙂

 5. Nog är sommaren härlig, men tänk så mysigt det är att mysa i höstmörkret! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..