Min favoritvideo, hittills

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EBqm5FysFjU&feature=player_embedded[/youtube]

Sveriges roligaste tjej, Ana Gina

 1. Emelie, vad ledsen JAG blir över att man har mage att kalla någon annan människa som bara gör sin grej för ”så tråkig och korkad människa.” Låt alla göra sin grej och tänk på hur det hade varit att själv bli kallad korkad när du sysselsätter dig med något du tycker är kul. Man behöver inte tycka det är bra, men man behöver heller inte kritisera – så länge det inte är konstruktivt. Ger man konstruktiv kritik då visar man ju iaf att man har idéer om hur det kan göras till det bättre.

  Stöd varann därute istället!

 2. n* skriver:

  wow så det är skit kul att förolämpa en religion? , hur kan ni ens kalla de humor? att förolämpa en religion så hårt , att inte ens ha ett hjärta och fatta att folk blir verkligen upprörda av hennes cp videor! herreguud , Svergie har verkligen förändrats.

 3. Linnea skriver:

  hon e skitrolig! men man tröttnar..<3

 4. Linn skriver:

  Hahahaha älskar bruden, sjukt skön! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..