Lycka genom turkosa små boxar

Ah jag blir galen. Kär och galen. Jag har suttit och surfat inne på Tiffany’s sida och dreglat över alla smycken. Det gick så långt att jag började leta flygbiljetter till New York bara för att kunna gå förbi smyckesbutiken. På listan står enkla silverarmband med ett hjärta samt ett halsband med nyckeln. Jag hittar inte någonstans på hemsidan att man kan beställa? Om inte, vilket land är närmast Sverige? Jag vill ha, jag vill ha!

 1. Anna skriver:

  Finns att köpa i storbrittanien där jag bor. Min man köper alltid Tiffany till mej på våra årsdagar och mina födelsedagar! Dom skickar nog, i alla fall inom landet vet jag!

 2. Nat skriver:

  Det finns ju Tiffanys i Zyrich även i London och en nyöppnad i Amsterdam. Samlar själv på Tiffanys smycken. Köpte nydligen ”please return to Tiffanys” hjärt örhängena. Jag har bestämt att jag ska försöka besöka så många OLIKA Tiffanys som möjligt. Hitills har jag bara hunnit med London, Amsterdam och Hongkong. Bloggade just om mitt senaste Tiffanys inköp förra veckan….
  Nyckeln ligger också högt upp på listan.

 3. Beeellla!!!! Det finn en butik i Zürich! På Bahnhofstrasse (den stora shoppinggatan som går från tågstationen till Zee) Ligger på höger sida, inte långt från Louis vuitton butiken, inte lika stor som i NY men har alla de vanliga Tiffany sakerna och lite till samt ett enormt baställningssortiment! mISSA F�R �VRIGT INTE LOUIS VUITTON (SJUKT KUL BUTIK roligare än Sthlm och London versionerna)
  Och igamla staden finns massa kul butiker – Furla är värt ett besök samt inredningsbutiken Perpillion!
  Lycka till! och maila gärna om mer Z’urich eller New York tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..