Jag ska bli biff (försök: 392)

Efter intervjun så mötte jag upp Nils och gick till gymmet. Vi tränade axlar, ben och mage och jag ville nästan kräkas när jag var klar. Vi utmanade varandra hela tiden och pressade vem som klarade längst etc etc och det ångrade vi nästan efteråt .. Men nu är jag pigg i alla fall och jag ska verkligen komma igång med träningen ordentligt, har tänkt att träna styrketräning två gånger i veckan och spinning/pilates en gång i veckan. Jag behöver all energi som jag kan få nu inför bokreleasen och turnén, bara några dagar kvar!

  1. Köp häst. På ca 6 månader förvandlades min tjejkompis från en normalttränad liten tjej till just en Biff. Magrutor, biceps, fastaste rumpan i stan och världens benmuslker.

  2. Kattis skriver:

    Ni måste bara prova Crossfit på Sats med Jonna Stenqvist! Det kallar jag träning….

  3. The iron never lies. Looking swole ”bro”.

  4. sara skriver:

    vad är härligare än den utmattade känslan 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..