Hemma i Sverige

Hallå!

Flygturen gick rätt bra, tittade på filmen Farsan och var helt proppmätt för att vi hade tryckt i oss en massa mat från Mc Donalds innan. Egentligen gillar jag inte direkt snabbmat, fast å andra sidan, vem gillar inte flottiga saker till frukost när man har haft en hård utekväll? Nu är jag hemma i alla fall, ska strax cykla iväg och handla, tänkte göra en mysig middag till Nils. Trots att vi bara var ifrån varandra i fem dagar så har vi saknat varandra så mycket, nu vill jag ha höst och vardag bara för att få mysa mer. Sedan vill jag inte heller resa på ett tag, det här var min 6:e utomlandsresa i år (London, Cannes i Frankrike, Danmark, La Rochelle i Frankrike, Grekland och så nu Spanien) och det sliter lite på en trots att det är semester många gånger. Dock påminner jag mig själv nu att jag ska ”pendla” mellan Schweiz och Sverige i höst … i-landsproblem..

Ska lägga upp lite bilder på shoppingen i Palma!

Landat på arlanda!

  1. E skriver:

    Vilken snygg klänning/skjorta, vart har du köpt den?

  2. Nickey skriver:

    Ser ut som du glömt ta på dig byxor eller shorts 🙂 man ser ju att det är en skjorta liksom och ingen klänning.. annars var det fint 🙂

  3. Du e alltid så himla fin!! Det du har på dig på bilden är verkligen så fint ihop måste jag säga 😀 Du har verkligen bra smak för kläder!!

  4. Elsi skriver:

    Mycket trevlig blogg, du är verkligen en stark förebild! tänkte fråga om du har några tips för flygrädda? du verkar ha rutin på flygningar nu när du åker så mycket:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..