Hejdå Palma!

Ibland älskar jag att jag är en sjukt ordningsam tjej som packar väskan kvällen före jag åker och ställer klockan för den morgonen som jag ska upp tidigt flera dagar innan bara för att jag vill vara säker på att inte glömma det, samt ställer Paulas klocka på mobilen i smyg om hon skulle vakna upp på ett annat håll. Nyss vaknade jag upp på sängen  med kläderna, skorna och mitt smink på i samma position som jag somnade i. Jag gick och la mig för någon timma sedan och jag mår allt annat än bra så att sitta på ett plan blir hemskt. MEN! Vi missar inte planet i alla fall tack vare ordnings-bella, vi ses hemma om några timmar …

 1. Sandra skriver:

  Har du gått upp i vikt? Ser så ut. Tråkigt i så fall!

  1. Vadå tråkigt? Bella är hur vacker som helst precis som hon ser ut. Finns massa tjejer som skulle göra vad som helst för att få se ut som henne. Din kommentar var rätt onödig.

   1. Sandra skriver:

    Jag anser det är tråkigt om man går upp i vikt! Ja, jag sa aldrig att hon var ful, right?

    1. Men varför skulle det vara tråkigt att hon har gått upp i vikt? Vissa blir finare av det?

 2. Malva skriver:

  nice flight! kom gärna och kolla min nystartade blogg! alla inlägg kommer snart flyttas från min gammla blogg! Ta en titt 🙂

 3. Malin skriver:

  Hej Bella.Jag tänkte berätta hur imponerad jag är av dig. Jag satt med min svärmor en dag och bläddrade i en tidning,ditt namn eller bild kom upp och jag berättade hur imponerad jag är av dig.Jag berättade om dina företag,din blogg,din bok (som jag för övrigt är jättenyfiken på),att du föreläser mm,men mest att du är en sådan förebild för många tjejer.Hon blev förvånad men imponerad och sa att hon inte trodde så om dig.Hon såg en blond tjej med för många åsikter som levde loppan på pappas pengar.Men jag ändrade hennes åsikt och fick henne att se en tjej med en ambition att åstadkomma mer hela tiden och varje dag visa att du är någon att räkna med.Jag läser din blogg ofta och måste säga att jag är avundsjuk på allt du har åstadkommit,samtidigt som jag är väldigt stolt över att en svensk tjej tar för sig som du gör och gör det på ett sätt som får andra att också vilja sträva framåt.Du är en förebild!

 4. Sofia skriver:

  Skitzofren? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..