Bästa veckan i mitt liv

Hej allihopa!

Jag tänkte bara säga att vi har det fantastiskt här borta. Dagarna består av morgondopp, frukost på båten, segling under dagarna, äta vattenmelon, lyssna på Johnny Cash, bada från båten, hitta vackra vikar och bada ifrån, ut och äta goda middagar bestående av hela fiskar och bläckfisk. Vissa nätter ligger vi till vid en hamn och vissa nätter är det en naturvik som gäller. Då kan man sova på däck under natten, det är så härligt!

 1. Jag hoppas att ni hade underbart tur och njuta av en hel nivåvakt

 2. achmed skriver:

  man kan skymta en liten camel tow där mmmmmmm

 3. Taru skriver:

  Hej Isabella,

  Ser att du älskar segling, precis som jag.
  Kolla gärna in min och min killes blogg där vi bloggar om vår jordenrunt-segling.
  Just nu befinner vi oss i Medelhavet men sätter segel mot Karibien och en Atlanten-kryssning direkt efter sommaren.
  http://sailingaroundtheglobe.blogspot.com

  Mvh,
  Taru

 4. Malin skriver:

  Svart raggarsträng?

 5. Gud vad härligt det ser ut!
  Ã?lskar din blogg!<3
  Puss//Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..