Första dagen i Grekland

Jag ska försöka uppdatera er så mycket som det går men ha överseende med att jag är ute och seglar och det går knackigt. Hur som helst, vi gav oss ut med vår båt igår runt 17.00, det är en Benetau Oceanis 43. Vi seglade ca fem timmar till ön Poros och det var riktigt roligt och fantastiskt härligt att bara ligga på en båt och sola och lyssna på musik. När vi var framme, kring elva på kvällen så gick vi och åt på en restaurang, det blev mycket bläckfisk .. Därefter hamnade vi på en bar/nattklubb och dansade tills de stängde. Jag lägger upp bilderna senare. Nu ska vi köra ut båten till en annan hamn och köpa frukost och frukt och ta ett morgondopp i havet innan vi beger oss till ön Dhokos. Vi hörs senare allihopa!

Klockan är runt sju på kvällen här, titta hur högt solen står!

 1. Emma skriver:

  låter ju så jäkla härligt , och kul!
  hoppas ni har det jättehärligt!

 2. vad mysigt det ser ut 🙂

 3. hej Isabella! jag var inne på heygia:s blogg, din classified-modell, såg att hon röker, är det inte lite dubbelmoral när du säger att du aldrig skulle anställa/anlita någon som röker?

 4. olivia skriver:

  Ã?hhh vad mysigt! 😀
  Besök min blogg.!

 5. fina bilder och snygg bikini bella 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..